English site under construction

Koneenrakennuskillan alumnit ry

Joulukuussa 2020 joukko entisiä kotelaisia allekirjoitti perustamiskirjan ja tammikuussa 2021 yhdistysrekisteristä löytyi yhdistys nimeltään Koneenrakennuskillan alumnit ry.

Yhdistyksen toiminta on muutaman ensimmäisen vuoden aikana vakiintunut kahden suuremman alumnitapaamisen ympärille, keväällä on järjestetty excursio ja syksyllä alumnitapaamisen yhteydessä yleiskokous. Näiden lisäksi järjestetään satunnaisesti esimerkiksi afterwork-tapaamisia sekä webinaareja.

Yhdistyksen perimmäinen tarkoitus on pitää alumnitoiminta alumnilähtöisenä luomalla puitteet ja verkosto kaikenlaiselle alumnitoiminalle. Täten kutsumme kaikki innokkaat olemaan yhteydessä, jos ideoita syntyy. Voisimme esimerkiksi auttaa yksittäisten vuosikurssien luokkakokousten järjestämisessä ja tiedottamisessa. Olemme avoimia kaikenlaisille ideoille.

Alumnitapahtumien lisäksi teemme paljon yhteistyötä LUT:n konetekniikan osaston sekä Koneenrakennuskillan kanssa, pidämme opiskelijoille alumniluentoja ja autamme konetekniikan opetuksen kehittämisestä.

Alta löydät vielä tarkempia tietoja sekä tulevien tapahtumien päivämäärät.

Tervetuloa mukaan muistelemaan vanhoja hyviä aikoja sekä parantamaan maailmaa!

Terveisin,
PJ Väinö Friman

 

Yhdistykseen liittyminen

Jos olet valmistunut LUT:n konetekniikan koulutusohjelmasta, ota seurantaan Koneenrakennuskillan alumnit ry linkedinissä ja liity yhdistyksen jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä myös ikiteekkarit ja kaikki jotka kokevat että yhdistyksen jäsenyydestä on heille hyötyä, emme tarkastele tutkintotodistuksia!

Yhdistykseen pääset liittymään tästä linkistä. 

Liittyminen ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksu nyt erittäin kustannustehokkaasti hintaan 0 euroa! Tulevien vuosien jäsenmaksun päättää yhdistyksen vuosikokous vuosittain. Vuosittaisella jäsenmaksulla seurataan aktiivisten jäsenten määrää, mutta jäsenmaksun suuruus perustuu ainoastaan pakollisen toiminnan kulujen kattamiseen.

Jos olet jo liittynyt jäseneksi, mutta haluat päivittää jäsentietojasi onnistuu se tästä lomakkeesta.

 

Tapahtumat

Keskiviikko 8.5. Koneenrakennuskillan alumnit ry:n kevään tapahtuma Helsingissä

Kevään -24 tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.5. Helsingissä. Tapahtuma pitää sisällään tuttuun tapaan yritysvierailuexcursion sekä aikaisemmasta poiketen vauhdikasta aktivitettia sisäkartingin parissa. Tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Tapahtuman järjestää Koneenrakennuskillan alumnit ry, kysy tarvittaessa lisätietoja Roope Ritalalta roope.ritala(at)krkalumnit.com.

Lisätietoja LinkedIn:stä.

Pe-Su 11.-13.10. Koneenrakennuskillan alumnit ry:n syksyn tapahtuma ja yleiskokous Turussa

Koneenrakennuskillan alumnit ry:n syksyn tapahtuma ja yleiskokous järjestetään tänä vuonna Turussa perjantaista sunnuntaihin 11.-13.10.2024.

Tule tapaamaan vanhoja tuttuja sekä verkostoitumaan uusiin kanssa-alumneihin. Uusi tapahtumapaikkakunta tarjoaa virkistävää vaihtelua ympäristöön ja mahdollistaa tutustumisen myös Lounais-Suomen tuulahduksiin konetekniikan alalla. Tapahtuman yksityiskohdista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Tapahtuman järjestää Koneenrakennuskillan alumnit ry, kysy tarvittaessa lisätietoja Väinö Frimanilta puheenjohtaja(at)krkalumnit.com.

 

Tiedotus

Sähköpostilistoja käytetään ensisijaisena tiedotuskanavana, jäsenenä pääset sähköpostilistalle. Tarkistathan roskapostikansiosi.

Neljännesvuosittain lähetämme uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaiset aiheet, tulevat tapahtumat sekä killan kuulumiset.

 

Yhteystiedot

Kysymykset alumnitoiminnasta tai yhdistyksestä voi laittaa puheenjohtajalle.

puheenjohtaja(at)krkalumnit.com

Opiskelijoiden ja Koneenrakennuskillan asioista tietää parhaiten killan alumnivastaavana Joona Palviainen. 

alumni(at)koneenrakennuskilta.fi

 

Alumniluennot

Pidämme opiskelijoille vuosittain useampia alumniluentoja erilaisista aiheista, osa aiheista tulee toiveina suoraan konetekniikan osastolta ja opiskelijoita, mutta voimme myös ehdottaa heille aiheita. Jos olet kiinnostunut pitämään luentoja, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tällä lomakkeella. Luennoista saa luennoitsijapalkkion ja luennosta aiheutuneet matkakulut korvataan. Jos olet kiinnostunut pitämään webinaariesityksen, voit myös ilmoittautua samalla lomakkeella.