Yhteistyökumppaniksi

Lappeenrannan teknillisen yliopiston Koneenrakennuskilta ry haluaa tarjota jäsenistölleen tietoa ja tuntemusta kone- ja metallialan yrityksistä tekemällä yhteistyötä heidän kanssaan. Kiltamme on erittäin näkyvä ainejärjestö, sekä kirkkaan oranssien haalareiden, että tapahtumien puolesta. Järjestämme runsaasti mielekkäitä tapahtumia jäsenistöllemme ja kaikille yliopiston opiskelijoille. Opiskelijatapahtumien lisäksi järjestämme perinteisesti joka vappu koko perheen mäkiautotapahtuman KRuisinKin.

Yrityksillä on mahdollisuus markkinoida itseään meidän katseita kääntävissä opiskelijahaalareissa, killan nettisivuilla, yritysvierailuilla ja vuosijuhlilla. Olemme avoin kilta ja teemme jokaisen yrityksen kanssa kaikille mieluisan sopimuksen, ja hoidamme yritysten näkyvyyden sovituissa tapahtumissa.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston konetekniikan koulutusohjelmaa arvostetaan ja pidetään tasokkaana ympäri Suomen. Haalarimainokset eivät ole ainoa usean vuoden sopimus, vaan panostamme erityisesti pitkäaikaiseen yhteistyöhön yritysten kanssa. Tällä tavoin varmistamme opiskelijoiden tietoisuuden alan yrityksistä ja työpaikoista.

Lisätietoja yhteistyöstä koneenrakennuskillan kanssa yritys- ja haalarivastaavalta.